Koordag september 2019

In ons koor is onderlinge gezelligheid heel belangrijk, maar we willen zang-technisch ook goed voor de dag komen. Daarom zijn er drie tot vier maal per jaar extra repetitiedagen. 

Zo waren we zondag 8 september samen in de school van Kindsheid Jesu in Kiewit om een aantal liederen nog eens goed te kunnen doornemen. Om precies te zijn: drie liedjes van Stromae (Formidable, le Bâtard en Moules-Frites), een van Bob Dylan (in het Nederlands: hoeveel ik van je hou), een van David Guetta (Titanium) en een van Frances (Don’t worry about me). Dit alles afgewisseld met een flinke dosis ontspanning. Eerst een beetje fitnessen buiten en tussendoor genoeg pauzes om de verloren calorieën weer op peil te brengen, wat bij te praten en de benen te strekken. Dat heeft gelijk als positief bij-effect dat  oude en nieuwe leden elkaar beter leren kennen. 

De eerstvolgende proeve van bekwaamheid is op 6 oktober, wanneer we een selectie van vier lederen uit ons repertoire moeten presenteren aan de selectieverantwoordelijken van de World Choir Games, waar we in 2020 aan willen deelnemen!

Op de foto’s is ongeveer de helft van het koor te zien.