Eerste repetitie kamerkoor

Zaterdag 9 november 2019 gaat de geschiedenis in als de startdatum van de jongste telg van de PJVP-familie: het PJVP kamerkoor.
Elf enthousiastelingen ontmoetten elkaar voor de eerste keer in het G.C. Tentakel. Na zichzelf kort te hebben voorgesteld, zong elk lid de longen uit zijn/haar lijf. Dirigent Wouter Vandevoort loodste elke stem eerst door het vrolijk liedje If you’re happy (kwestie van de juiste toon te zetten aan het begin van de repetitie), om vervolgens een Bach cantate in te zetten. De koorleden gingen lichtjes twijfelend aan de slag, maar al snel merkten ze dat het ‘in de sacoche’ zou komen. Ook de dirigent zag dat het goed was, en hij legde prompt een eerste concertdatum vast. Op 8 februari krijgt het kamerkoor zijn vuurdoop op het Valentijnsconcert van het PJVP Jongvolwassenenkoor.
De kamerkoorleden sloten de repetitie gemoedelijk af met een heerlijk etentje. Iedereen ging met een volle maag en de glimlach op de mond naar huis, reikhalzend uitkijkend naar de volgende muzikale samenkomst.